horoszkóp

Gázpisztollyal fenyegetőzött a taxis

2008.10.23. 18:55

Lövések dördültek csütörtök délután Kaposváron a Füredi utcában: egy taxis lőtt a levegőbe gáz-riasztó pisztollyal, így rendezve az utasaival kialakult pénzügyi vitát. A rendőrséget annak a háznak az egkik lakója értesítette, amely előtt az incidens történt - írta az MTI.

A rendőrök kivonultak a helyszínre, kihallgatták a sértettet, egy középkorú nőt, aki elmondta: élettársával a vasútállomáson szálltak be a taxiba. A városon belüli viteldíj 600 forint. A Füredi utcába vitették magukat. A taxisnak átadtak egy kétezer forintos bankjegyet, de a férfi csak 160 forintot adott vissza. Amikor ezt szóvá tették, a taxis utasította őket, hogy szálljanak ki a kocsiból. Elmondásuk szerint felhívta a figyelmüket, hogy fegyvertartási engedéllyel rendelkezik.
 
A nő kiszállt a kocsiból, ám továbbra is követelte a taxistól a ténylegesen visszajáró pénzt. A taxis ekkor kiszállt, fegyvert fogott rá, majd a levegőbe lőtt egyet. A sértett és élettársa hátrálni kezdtek, ez alatt a taxis elment a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták.