Éveken keresztül élt együtt három testvére oszlásnak indult holttestével egy 90 éves chicagói asszony. Margaret Bernstorff házában pénteken találták meg a hatóságok az emberi maradványokat. A rendőrség azután kezdett vizsgálatot az ügyben, hogy egy, a nénit ismerő szociális munkás megosztotta velük a holttestekkel kapcsolatos gyanúját.
A vizsgálat szerint az asszony legidősebb nővére, Elaine Bernstorff valamikor az 1970-es években halhatott meg, amikor a hatvanas éveiben járt. Öccsük, Frank 2003-ban, 83 évesen vesztette életét, míg másik nővérük, Anita idén májusban, 98 évesen hunyt el. A rendőrségi szakértők szerint valamennyien természetes ok miatt vesztették életüket.
A holttesteket a Chicago egyik külvárosi részén álló viktoriánus ház különböző szobáiban találták meg a rendőrség emberei. A nyomozók most azt próbálják kideríteni, hogy a törékeny asszony hogyan tudta elhelyezni a ház különböző részein a holttesteket, és legfőképp: hogyan tudta hosszú éveken keresztül titokban tartani a haláleseteket. A néni ellen azonban nem emelnek vádat. (FH)