Elaludt a sofőr az M7-esen

2008.12.07. 13:01

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek abban a balesetben, ami vasárnapra virradó éjjel történt az M7-es autópálya kápolnásnyéki lehajtójánál, Fejér megyében- tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője. A sofőr feltehetően elaludt a volánnál.

A furgon, amelyben négyen utaztak Budapest irányából Székesfehérvár felé tartott, amikor a kocsi lehajtott az útról, átfordult a tengelye körül, majd hátuljával nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autó ekkor felborult, és egyik oldala úgy összeroncsolódott, hogy az elől ülő utast a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. A kiszabadított 20 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A sofőr és két utasa ki tudott szállni az autóból, egyikük súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek. A mentősök mindhármukat kórházba szállították.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a sofőr feltehetően elaludt a volán mögött.