Nem valószínűsíthető, hogy a csepeli kettősgyilkosság idején rögzített hangfelvétel kikerült volna a nyomozóhatóságtól - ezt állapította meg az adatvédelmi biztos. Jóri András azután indított vizsgálatot, hogy a Blikkben megjelent egy cikk "Ezt vette fel a magnó" címmel és abban a hangfelvétel tartalmáról lehetett olvasni.
A napilap múlt kedden jelentetett meg egy cikket, amelyben a csepeli kettős gyilkosság közben készült hangfelvételről lehet olvasni a "Blikk megtudta" forrással. A cikkben idézőjelben is vannak mondatok azt sugallva, hogy azok a hangfelvételből lettek idézve.
Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője még aznap este azt mondta a Független Hírügynökségnek, hogy sem magát a hangfelvételt, sem annak egyes részleteit nem adták ki, így azt egyetlen újságíró sem szerezhette meg.

 

Jóri András vizsgálata is azt állapította meg, hogy az újságban megjelentek nem tükrözik pontosan a hangfelvétel által rögzítetteket, az idézett két mondat pedig nem hangzik el. A történtek egyes részletei viszont megtalálhatók a szövegben. Az ombudsman szerint mindez arra utal, hogy a cikk közvetett beszámolón alapszik. Tehát nem valószínűsíthető, hogy a hangfelvétel a nyomozó hatóságtól illetéktelen emberhez került volna.