A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki szerdán halálos közlekedési balesetet okozott Szeged határában, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, értesült az MTI.
A helyszínelés adatai szerint egy traktort előzött Szeged határában egy Sándorfalva felé tartó személygépkocsi, a szemből érkező autó vezetője - hogy az ütközést elkerülje - fékezett, majd félrerántotta a kormányt. A vétlen autó vezetője, miután az útról letért, visszarántotta a kormányt, s összeütközött a traktorral. A gépkocsi vezetőjét, egy 44 éves sándorfalvi nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították el a mentők, a kórházban azonban életét vesztette.
A szabálytalanul előző gépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrségnek sikerült azonosítania sofőrt, egy 37 éves szegedi férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartoztatását. A férfi ellen halálos baleset gondatlan okozásának vétsége és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás.