A 16 éves Rambo Osmanovic egy barátjával kölcsönvette apja Mercedes E270-esét, és miközben a rendőrök elől menekült, 160 km/óránál elvesztette az uralmát a kocsi felett, a fiú szörnyethalt, írja a Daily Mail. 
A baleset szerdán kora reggel történt, miután Osmanovic ellopta apja 35 ezer fontot érő kocsiját. Osmanovic egy másik autóval kezdett versenyezni, és egy járőrkocsi mérése szerint 209 km/órával száguldoztak a Greater Manchesterben található Mottramban. Rambo Osmanovic megállt, amikor a járőr szirénázva utolérte, de amikor a rendőr kiszállt a kocsijából, elhajtott. A rendőr ekkor utánament, de esélye sem volt utolérni az autópályán az akkor már 250 km/órával menekülő fiút. Miután az autópályáról letért, egy csúszós úton egy kereszteződésnél elvesztette az urálmát kocsija felett, és útjelzőtáblába csapódott. A fiú kirepült a szélvédőn, a helyszínen meghalt, utasa sérülésekkel megúszta. A kocsit vezető Osmanovicot a baleset előtti éjszakán a rendőrségen hallgatták ki egy kocsilopással kapcsolatban. 
A fiú egyébként idén a harmincadik Greater Manchester területén, aki olyan balesetben hal meg, melyben szerepet játszott egy járőrkocsi.