Négy és félhónapos terhes az az asszony, aki súlyosan megsérült vasárnap délelőtt egy balesetben Sopron határánál. Autója egy busszal ütközött össze, az elsődleges adatok szerint a nő figyelmetlensége miatt. A 84-es főúton Sopron határában történt a baleset vasárnap délelőtt: a Fertődről Sopronba tartó menetrend szerinti busszal ütközött össze egy autó. A rendőrség tájékoztatása szerint az okozhatta a karambolt, hogy a kocsi sofőrje figyelmetlen volt és áttért a szembejövő sávba.

A személyautót egy 29 éves soproni nő vezette, aki négy és félhónapos terhes. Az asszonynak a lába tört el, a magzat nem sérült. Vele utazott 2 éves kislánya is, állapotáról még nincsenek pontos információk. A busz utasai közül a balesetben négyen sérültek meg, mindannyian könnyebben.

A baleset után nem sokkal érkezezett a helyszínre egy másik menetrendszerinti járat, ami továbbvitte az utasokat, különjáratra így nem volt szükség. A rendőrségi helyszínelés idején az úton félpályás lezárás volt, 12 óra után azonban már újra megindulhatott a forgalom. (FH)