A vasárnap ismertetett közlés szerint öt brazil férfi és öt brazil nő, valamint egy nem brazil férfi holttestét tudták azonosítani. Ez utóbbi állampolgárságát nem hozták nyilvánosságra, mint ahogy - a családok kérésére - a brazil áldozatok kilétét sem. Személyazonosságukat fogazatuk, ujjlenyomatuk és DNS-vizsgálatok alapján állapították meg.

A keresőalakulatok szerdáig ötven tetemet emeltek ki a tengerből. Az áldozatok azonosítását az észak-brazíliai Recifében végzik.

A francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó A300 típusú Airbus gépe fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyar állampolgárral és egy szlovákiai magyarral, a végzetes éjszakán viharzónába került, majd eltűnt a radarképernyőkről.

Különlegesen kiképzett tengeri keresőalakulatok a gép több roncsdarabjára, valamint az utasok néhány poggyászára bukkantak. A pilótafülkében elhangzottakat, a repülési információkat, valamint a repülőgép technikai adatait rögzítő fekete dobozt, amely egyértelmű választ tudna adni a gép katasztrófájának az okára, azonban mindeddig nem találták meg. A szerkezet elvileg elektromos jelzéseket bocsát ki magából, de ezek csak két kilométeren belül foghatóak, és valószínűleg az Airbus fekete doboza több ezer méter mélyen a tengerfenéken nyugszik.<MTI>