Korábban eltiltották a vezetéstől, átlépte a záróvonalat, és túl gyorsan ment az a motoros, aki balesetet okozott vasárnap délután a 35-ös főúton Nyékládháza közelében. A balesetben hárman haltak meg - köztük a motoros -, és két sérültet vittek kórházba.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a 30 éves motoros jogosítvány nélkül, és a vezetéstől eltiltva, nagy sebességgel ment a vasárnapi baleset idején. Egy szabálytalan előzés közben - záróvonalon, és a forgalomtól elzárt területen keresztül haladva - áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan nekiütközött egy személygépkocsinak. A motorost korábban ittas vezetés miatt tiltották el a vezetéstől.

A balesetben meghalt a motoroson kívül a személykocsi anyósülésén utazó 45 éves miskei nő. A motoros utasát, egy 21 éves fiatalembert életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de órákkal a baleset után belehalt a sérüléseibe. Az autó 51 éves vezetőjét súlyos, a gyermekülésben hátul utazó 8 éves kislányt könnyű sérülésekkel szállították kórházba.