Három gyereket valóban molesztálhatott a pedofil bébiszitterként elhíresült férfi - legalábbis ezt igazolják az eddig elkészült szakértői vélemények. Baranyi József, az ügyben nyomozó újpesti rendőrség vezetője az köztévé Nap-Kelte című műsorában elmondta, a gyermekpszichológus tapasztalata szerint életszerű volt a gyermek elmondása a bűncselekményről, a rendőrkapitány szerint tehát "erősen vélelmezhető, hogy megtörtént". Az érintett három gyermek 2 és 5 év közötti, van köztük fiú és lány is. A bébiszitter mindannyiukra az elmúlt egy évben vigyázott és általában hosszú órákat töltött egyhuzamban a gyerekekkel.

Három másik szakértői vélemény is elkészült már - fűzte hozzá Baranyi József. Ezeknél bár nem zárható ki, hogy szintén molesztálták a kicsiket, az nem bizonyítható. A gyerekek ugyanis "nem tudták visszahozni azt az eseménysort" ami bizonyítaná a bűncselekményt.

Baranyi József elmondta azt is, hogy jelenleg 42 bejelentés van a rendőrök előtt, a gyerekeket folyamatosan vizsgálja a gyermekpszichológus. Hetente körülbelül három kicsivel tud foglalkozni.