horoszkóp

Napokig lesz forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2009.07.31. 20:29

Várhatóan napokig forgalomkorlátozás lesz az M7-es autópályán Zalakomár közelében, ahol még pénteken hajnalban ütközött egymásnak, és kigyulladt két kamion. Mostanra eltakarították a roncsokat, a sztráda mindkét oldala járható, viszont a burkolat balesetveszélyessé vált. A megrongálódott úttest javításáig a sztráda mindkét oldalán - egy-egy rövid szakaszon - csak egy sávon lehet haladni.

Mindkét irányban 60 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben. A Budapest felé vezető oldalon körülbelül 200 méteren, a másik irányban egy ennél rövidebb szakaszon nem lehet használni egy-egy sávot - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset a 183-as kilométerszelvényben történt. Az ütközés után mindkét kamion kigyulladt. Az egyik papírt, a mások fémet szállított. A sofőrök nem sérültek meg, viszont óriási tűz volt, mert a sérült üzemanyagokból kifolyt gázolaj is lángra kapott. Az egyik kamion alváza beleégett az útburkolatba, de a szalagkorlát is megsérült, ezért rendeltek el sebességkorlátozást.