Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a gépkocsiban, amely felborult egy földúton Szikszó és Sajóvámos között, írja az MTI. A sofőr, aki csak könnyebben sérült meg a balesetben, elismerte, vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

A 43 éves sajóvámosi férfi Szikszó irányából Sajóvámos felé tartott autójával egy földúton, szerdán késő este. Az elsődleges információk szerint nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, emiatt a gépkocsi hátsó része kisodródott, majd az autó megpördült és a jobb oldalára borulva állt meg.

A gépjárműben öten utaztak, a biztonsági övet egyikük sem kapcsolta be. A baleset következtében ketten kiestek az autóból. Az utasok közül egy 64 éves és egy 19 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy 17 éves fiú súlyos, életveszélyes, egy 36 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A gépjármű vezetője könnyebb sérüléssel úszta meg a balesetet. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.