horoszkóp

Hét éve halott férfit találtak a Lövőház utcában

2009.08.19. 15:23

Valószínűleg nem a lakás bérlőjének holttestét találták meg kedden a II. kerületi önkormányzat dolgozói Budapesten, a Lövőház utcában - közölte a helyi önkormányzat szerdán az MTI-vel. Az önkormányzati tulajdonú lakást egy hatvan éven felüli házaspár bérelte, s mivel a rendőrségi hírekben egy 45 éves ember szerepel, valószínűleg nem a bérlőt találták meg - olvasható a közleményben.
 Az önkormányzat ismertetése szerint a házaspár korábban elmaradt a bérleti díjak befizetésével, leveleiket nem vették át. A helyhatóság többször próbálta felkutatni őket a családsegítő szolgálat segítségével, érdeklődött kórházakban, a rendőrségen és a büntetés-végrehajtási intézeteknél, de a keresés eredménytelen volt.

A városrész vezetése bírósághoz fordult a lakásbérleti szerződés felmondása miatt, amelynek ítélete két hónappal ezelőtt tette lehetővé, hogy feltörjék a lakást. A helyszínre kedden mentek ki, ekkor találták meg a holttestet.
 A közleményben kitérnek arra, a házban lakóktól sem telefonon, sem levélben semmilyen értesítés nem érkezett az önkormányzathoz, amiben panaszkodtak volna a lakásra, vagy a bérlőkre.
 Az MTI kedden úgy értesült: a férfi már hét éve halott volt.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft