Tévékamerák előtt akasztotta volna fel magát pénzért egy elkeseredett férfi az ukrajnai Melitopol városban, de az ajánlatát elutasították, így egy erdőben vetett véget az életének.

A helyi tüdőkórház 39 éves páciense kedden kereste fel a dél-ukrajnai város televíziós társaságát azzal, hogy fizetség ellenében hajlandó lenne kamerák előtt öngyilkosságot elkövetni. A nehéz anyagi helyzetben lévő férfi a pénzzel a családját szerette volna támogatni – adta hírül pénteken a vovremya.info internetes ukrán hírportál.

A jelentés szerint a tévétársaság munkatársai visszautasították a megdöbbentő ajánlatot, s az esetet jelentették a hatóságoknak. A rendőrséghez azonban még aznap este bejelentés érkezett a helyi tüdőgondozó főorvosától, hogy az egyik betegük felakasztotta magát a gyógyintézet melletti erdőben. A helyszíni szemle során kiderült, hogy az a férfi lett öngyilkos, aki néhány órával korábban a tévétársaságnál járt. Az elhunyt a nála talált búcsúlevélben bocsánatot kért feleségétől és három gyermekétől a tettéért. (MTI)