horoszkóp

Porsche és rendőrautó ütközött - elfogták a száguldozó sofőrt

bry
2009.09.28. 17:28

A rendőrök hétfőn elfogták annak a száguldozó Porschénak a sofőrjét, aki szombat hajnalban egy rendőrautóval ütközött Hódmezővásárhelyen. A sofőr megállás nélkül továbbhajtott, a rendőrök két nappal később, lakásán kapták el.

A járőrök szombatra virradó éjszaka vették észre a városban száguldozó Porschét. Az Ady Endre utcán egy civil autóban ülő járőrpár látta a kocsit, ezért rádión segítséget kértek. Néhány másodperc múlva egy megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautó érkezett, amikor azonban ezt a Porsche sofőrje észrevette, hirtelen befékezett, így a rendőrautó hátulról a Porschénak ütközött, majd pedig a civil rendőrautónak. A balesetben egy rendőr könnyebben megsérült, a porschés pedig elmenekült a helyszínről.

Az autót aznap reggel, városon kívül találták meg a rendőrök, a sofőrt pedig hétfőn fogták el saját lakásán. A 35 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen büntetőeljárás indult, de nem tett vallomást, jelenleg szabadlábon védekezhet - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Csongrád-Megyei Rendőr-főkapitányság.