Meghalt az a 43 éves férfi, akit egy autós vert meg még szombaton Somogyhatvanban. Koponyasérüléseket szenvedett, Pécsett az intenzív osztályon kezelték, de olyan súlyos volt az agysérülése, hogy nem tudtak rajta segíteni az orvosok - tudta meg a Független Hírügynökség Balogh Mártonnétól, a férfi édesanyjától.

A férfi egy barátjával az út szélén állt, amikor a faluban átszáguldott egy autós. Integettek neki, hogy lassabban menjen. Ekkor a sofőr megállt, kiszállt és elkezdte őket ütni, rúgni. Az egyik férfinek adott egy pofont, az árokba esett, ezért nem ütötte tovább a dühödt autós. Barátját azonban addig verte, amíg a szemben jövő házból ki nem jöttek, hogy segítsenek neki. A sofőr ekkor otthagyta a félholtra vert férfit, beszállt az autójába és elhajtott.

Az agresszív autós a verekedés után elhajtott, a kocsija rendszámára pedig senki sem emlékszik. Csak arra, hogy egy új típusú, sötét színű autóval száguldozott. A verekedő férfit egyelőre még keresi a rendőrség. Ellene, miután a férfi meghalt, halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást.