Életveszélyesen megsérült egy idős nő szerda délelőtt Vecsésen, amikor valószínűleg robbanás történt a házában, majd tűz ütött ki. A megégett asszonyt a szomszédok mentették ki. A tűzoltók megfékezték a lángokat, most vizsgálják, mitől keletkezett a tűz, illetve valóban történt-e robbanás.

A vecsési Toldy Ferenc utca egyik családi házánál robbanás zajára figyeltek fel a szomszédok szerda délelőtt. A házhoz érve tapasztalták, hogy füst és lángok törnek ki az épületből, a tetőről pedig cserepek repültek le. Néhányan bementek, ahol a belső szobában egy fotelban találtak rá a ház lakójára. Az idős asszony megégett, életveszélyes állapotban mentették ki. Közben a tüzet is oltani kezdték, mert a lángok már belekaptak a tetőbe. Hívták a tűzoltókat, ők fékezték meg a lángokat.

A házban a falak felső része a födém alatt körben megrepedt. Ez valószínűsíti, robbanás történt, melynek erejétől megemelkedhetett a tetőszerkezet. A falak egyébként a helyükön maradtak, nem dőltek ki. Hogy pontosan mi történt, még vizsgálják.