Újra edzőcipőben lévő lábfejet találtak Kanada csendes-óceáni partvidékén. Két éven belül ez már a hetedik, edzőcipőben lévő lábfej, amit Kanada nyugati partvidékén találtak. Korábban egy másik lábfejet pedig az Egyesült Államok kanadai határhoz közel eső nyugati részén mosott partra a víz.

A jobbos lábfejet egy futócipőben találta meg két férfi kedden, a Kanada délnyugati részén található Britsh Columbia tartományban. A Richmond városában felbukkant testrész emberé - derült ki a halottkémi vizsgálatból. 2008-ban egy lábfejről kiderült, hogy átverés volt, és valakik állati testrészeket bújtattak cipőbe, és azt hagyták a tengerparton.

A kanadai rendőrség közlése szerint a lábfej természetes úton vált le a lábról, csakúgy, mint az eddig megtalált lábfejek. A rendőrség elmondta, hogy egyelőre nincsen bizonyíték arra, hogy bűntény történt volna, bármelyik esetben is. A hatóságok csak az elsőnek megtalált láb tulajdonosát tudták azonosítani, valamint annyit derítettek ki, hogy a 2008 júliusában talált két lábfej egy férfié, míg a 2008 decemberében talált pár egy nőé volt. (FH)