Kevesebb mint egy óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki többször is megkéselt egy embert vasárnap, a Haller utcában. Emberölési kísérlet a gyanú. A két ember egy kocsmában veszett össze, a támadó már az utcán szúrta meg többször is a menekülő férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn beszámolt arról, hogy a feltételezett támadót még aznap, egy órával a késelés után elfogták. Az eddigi adatok szerint az történt, hogy a két ember egy kocsmában veszett össze. A későbbi sérült kiszaladt a kocsmából és menekülni kezdett. Támadója utána futott és többször megszúrta. A sérült férfi megpróbált tovább menekülni, de újra utolérte a másik ember és újra többször belevágta a kést. A támadó elfutott, a sérült egy Márton utcai üzletben kért segítséget. A rendőrök ellenőrizték a környező utcákat és a szemtanúktól kapott leírás alapján elfogtak a Mester utcában egy férfit.

A 27 éves férfit emberölés kísérletével gyanúsították meg, de nem tett vallomást. Őrizetbe vették és kérik előzetes letartóztatását is. (FH)