Főbe lőtte magát, majd kocsijába szállva valószínűleg orvosi segítségért indult útnak egy férfi a Krím-félszigeten lévő Feodoszijában. Az úton kacsázva haladó járműre a rendőrök figyeltek fel és állították félre. A vezető túlélte az öngyilkossági kísérletet.

Az ukrán közlekedésrendészet egyik járőre egy vasúti átjáróban lett figyelmes az úton jobbra-balra imbolygó személygépkocsira. Miután a rendőrök intésére nem állt meg, üldözőbe vették. A részegnek vélt vezető csak a járőrkocsi szirénájának hallatán húzódott le és állt meg az út szélén. A közlekedésrendészek a vezetőülésen egy, az eszméletlenség határán lévő férfit találtak a kormányra borulva, jobb halántékán egy golyó ütötte sebbel. A mellette lévő utasülésen ott hevert egy vérnyomokkal borított pisztoly, a kesztyűtartóból pedig a búcsúlevél is előkerült. A vizsgálat eddigi eredményei szerint a férfi még az otthonában lőtte főbe magát, ám miután nem halt meg, meggondolta magát, s valószínűleg a kocsijával próbált eljutni a legközelebbi kórházba. Ez utóbbi a rendőrök segítségével sikerült is neki.

A Lenta.ru hírportál szombati jelentése szerint a férfi életét a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni, de egyelőre nem tért magához. (FH)