Súlyosan megsérült, de stabil állapotban van az a munkás, aki hétfő délután zuhant le a felújítás alatt álló Margit híd állványzatáról. A 25 éves férfi körülbelül 5-6 métert zuhant, de az eszméletét nem vesztette el. A mentők a Honvéd Kórházba szállították.

Hétfőn kora délután a Margit híd budai hídfőjénél egy munkás zuhant a mélybe. A tűzoltók a sérültet alpintechnika segítségével hozták fel, majd átadták a mentőknek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a 25 éves férfi körübelül 5-6 métert esett, de az eszméletét nem vesztette el. Medencetáji törtést szenvedett, és a fejét is beverte. A mentősök a helyszínen infúziót adtak neki, majd a Honvéd Kórházba szállíttották. Állapota súlyos, de stabil. A baleset miatt egy ideig a 4-es és 6-os villamosok csak a dél- budai végállomás és az Oktogon között közlekedtek, a Moszkva térig pótlóbuszok szállították az utasokat. A BKV tájékoztatása szerint a forgalom azóta már helyreállt, a szerelvények ismét közlekednek. (FH)

Fotó: Fővárosi Tűzoltóság
További képek a Lánglovagok.hu tűzoltóportálon