horoszkóp

Meghalt a finn ámokfutó

bry
2009.12.31. 15:06 Módosítva: 2009-12-31 15:54:30

Holtan találták azt a 43 éves férfit, aki négy embert ölt meg csütörtökön egy Helsinki közelében lévő bevásárlóközpontban - közölte a finn rendőrség. Az Ibrahim Shkupolli nevű férfi volt barátnőjét is megölte, akinek holttestét egy közeli házban találták meg.

A rendőrség gyanúja szerint a köztük kirobbant vita indíthatta el az ámokfutást. Egy finn bíróság korábban távoltartási végzéssel tiltotta el Shkupollit a nőtől, aki az érintett bevásárlóközpontban dolgozott. A rendőrség azt nem közölte, hogy Shkuppoli holttestét hol találták meg, és azt sem, hogyan halt meg.

A finn rendőrség megerősítette, hogy meghalt az a férfi, aki a gyanú szerint öt embert ölt meg csütörtökön az Espoo városában történt lövöldözésben. A nyomozók közben bejelentették, hogy a város egyik házában talált női holttest a gyilkosságokkal gyanúsított, 43 éves, koszovói származású Ibrahim Shkupolli volt barátnője. A finn sajtóban megjelent hírek szerint a nő abban a bevásárlóközpontban dolgozott, ahol négy embert ölt meg az ámokfutó. (FH)