Csalás miatt indított nyomozást a rendőrség a hétvégi Michael Jackson emlékkoncerttel kapcsolatban, írja a police.hu. A XIV. kerületi rendőrkapitányságra több panasz is érkezett. A feljelentők becsapottnak érzik magukat, mivel a koncert nem a meghirdetett szereplőkkel – vagyis Jackson táncosaival és vokalistáival - került megrendezésre, és a műsor színvonala nem állt arányban a jegy árával.

A kerületi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást és megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.

A szervező cég a Blikknek úgy nyilatkozott, visszatérítik a jegyek árát, ugyanakkor elmondták őket is becsapta a németországi koncertszervező, és ezért jogi útra terelik az ügyet.

A Ticketpro jegyiroda már kedden elkezdte a nézők kártalanítását. „Miután magunk is utánajártunk annak, hogy a produkció külföldi oldalán hirdetett Jacko-show nem egyezik az itthoni plakátokra kikerült hirdetésekkel, úgy döntöttünk, visszafizetjük a jegyek árát” – nyilatkozta az ügyvezető igazgató, Járdány Barna.