Heten sérültek meg vasárnap reggel Kecel és Kiskőrös között, ahol két autó karambolozott. A balesetet az okozhatta, hogy az egyik autó túl gyorsan hajtott be egy balra ívelő kanyarba, megpördült és hátuljával nekiütközött egy szemből jövő kocsinak.

A baleset reggel fél tíz előtt, a Kecelt Kiskőrössel összekötő 5301-es számú, alsóbbrendű úton történt. Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy egy Kiskőrös felől érkező kocsi valószínűleg túl nagy sebességgel akart bevenni egy balkanyart. A sofőr ellenkormányozott, de a kocsi megpördült és a hátuljával nekiütközött egy szemből, szabályosan érkező másik kocsinak.

Mindkét kocsiban 4-4 ember ült, közülük hetet vittek kórházba a mentők. A megpördült kocsi hátsó ülésén utazó két ember állapota súlyos, gerinctörés gyanújával szállították el őket. A helyszínelés végéig teljes útzárat vezettek be. A baleset a közlekedésben nem okozott torlódást, mert a két települést összekötő, alárendelt útról van szó, ahol vasárnap egyébként is alig van forgalom.(FH)