Gyerekpornót nézett a gyerekei előtt

bry
2010.01.28. 17:49

Vádat emeltek csütörtökön egy amerikai férfi ellen a texasi Lufkin városában, mert a rendőrség szerint gyerekpornó-filmet nézett a gyermekei szeme láttára. Phillip Charles Taylor egy motelban lakik a családjával, és egy feljelentés nyomán indult ellene nyomozás.

A férfinak - aki egy hónapja él a motelban a családjával - négy gyermeke van, a legidősebb 12 éves. A rendőrség közlése szerint a múlt héten indult a nyomozás, miután feljelentés érkezett a gyerekvédelmi szolgálathoz (CPS) az esetről. A Lufkin Daily News című helyi lap tudósítása szerint a CPS egyik munkatársa és egy nyomozó ment a motelba, és kikérdezték a gyerekeket, aki megerősítették a feljelentést. A férfi azonban tagadott.

A rendőrség lefoglalta a férfi komputerét. David Cross nyomozó azt mondta, hogy lefoglaltak 21 DVD-t is, köztük olyat, amelyen kiskorúakkal folytatnak szexuális kapcsolatot férfiak. A rendőrség bejelentése szerint Tayor-nak priusza van. 1974-ben felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert obszcén dolgot művelt a texasi Fort Worth-ban. Texas államban akár tíz év börtönt is kaphat az, aki gyerekpornográf anyagot birtokol. (FH)