Nem érezte a döfést, ezért egy késsel a hátában állított haza egy moszkvai nő, miután egy ismeretlen megtámadta az egyik metróállomáson és elrabolta a táskáját - adta hírül szerdán az ukrán UA-Reporter internetes hírportál. A mentőket a szülei értesítették.

A 22 éves Juliját a moszkvai metró Bibirevo állomásán érte a támadás. Egy ismeretlen férfi a táskáját akarta megszerezni, ám a fiatal nő ellenállt és hosszasan dulakodtak. Végül a nő egy ütést érzett a hátán, mire önkéntelenül elengedte a táskáját, amivel a támadó elmenekült.

A sokkos állapotban hazatérő nő először nem értette, miért ájuldoztak a szülei, miközben otthon elmesélte a történteket. Ő maga is csak akkor döbbent rá, hogy leszúrták, amikor a tükörben megpillantotta a hátából kiálló kés nyelét. A penge a nyaki gerincének hetedik csigolyáján megcsúszott, és a vállizmába fúródott. Mivel nem ért jelentősebb ereket, a vérzés is minimális volt. Miután a sebészek műtéti úton eltávolították Julija hátából a kést, a nő rövid megfigyelés után a saját lábán hagyta el a kórházat. (FH)