Megverte az egyik tanárt egy debreceni általános iskola hatodikos tanulója kedden délelőtt. A 14 éves lány a történtek után hazament, de már előállították a rendőrök.

A debreceni Tégláskertben lévő egyik általános iskolában kedden délelőtt érkezett bejelentés a tanárverésről. Mint kiderült, a második órán a földrajztanár az egyik hatodik osztályos diákot - minősíthetetlen viselkedése miatt - többször is figyelmeztette, majd azt is kilátásba helyezte, hogy az igazgatóhoz fogja kísérni. A 14 éves lány ekkor a pedagógust megdobta a tolltartójával, majd odament hozzá és arcon ütötte.

Míg az érintett tanár a történteket elmondta az igazgatónak, a diák elment az iskolából - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Juhászné Kiss Katalin, a Debreceni Rendőrkapitányság hivatalvezetője.A diák intézeti nevelt, a rendőrök otthonában meg is találták és előállították. A történtek pontos tisztázása és a szemtanúk meghallgatása még tart, a rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást az ügyben.