horoszkóp

Intenzív osztályon ápolják, de stabil az állapota a Pécsett megkéselt nőnek

bry
2010.04.16. 16:16

Életmentő műtétet hajtottak végre a csütörtök este megkéselt 34 éves nőn, akinek élettársa felrobbantotta magát. A nőt sokkos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon ápolják, állapota stabil - mondta el a Független Hírügynökségnek Csontos Csaba, a Pécsi Tudmományegyetem Traumatológiai Központ aneszteziológiai és intenzív osztályának vezetője. Információink szerint 6-8 helyen szúrta meg a nőt élettársa, aki ezt követően felrobbantotta magát.

Családi dráma vezetett a csütörtök esti pécsi vérengzéshez, amelyben egy 56 éves férfi előbb megkéselte 34 éves élettársát, majd elektromos árammal működésbe hozott ipari robbanószerrel felrobbantotta magát - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség kihallgatta az intenzív osztályon ápolt asszonyt, és a tragédiát végignéző 12 éves lányát. A Független Hírügynökség úgy tudja, a kislányt a nagyszülők vették magukhoz, valószínűleg pszichológiai kezelésre lesz szüksége.

A Független Hírügynökség csütörtökön este számolt be arról, hogy egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült egy családi veszekedést követően Pécsett.