Zsákba rejtett holttestet találtak a rendőrök csütörtök este Szombathelyen, egy erdős területen. Azt egyelőre nem tudni, ki az áldozat. Az ügyben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre csütörtök este érkezett a bejelentés, hogy a Széll Kálmán utcában napok óta büdöset éreznek az ott lakók. A rendőrök ellenőrizték a bejelentést. Mint kiderült, az épület padlás részében fellógatott zsákot időközben kocsival egy főút melletti erdős részre szállították, Szombathely külterületén, és ott kirakták. A rendőrök végül a zsák nyomára akadtak és felvágták: egy holttest volt benne. Azzal kapcsolatban, hogy a tetem hogy került pontosan az említett területre, Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, ez valószínűleg a bejelentőkkel hozható összefüggésbe. Többet egyelőre nem árult el.

Egyelőre nem tudni, ki az áldozat, tart a helyszíni szemle. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. A rendőrség az esettel kapcsolatban későbbre ígért bővebb tájékoztatást.