Tömegverekedésbe torkollott egy vita csütörtök este a Fejér megyei Ercsiben. Két család esett egymásnak, majd többen csatlakoztak hozzájuk. Dulakodás közben hárman sérültek meg. Az ügyben csoportos garázdaság miatt indult eljárás. A délutáni órákban is verekedés miatt akadt dolguk a Fejér megyei rendőröknek, akkor Sárbogárdon, ahol ásóval támadtak egy férfira.

50-60 fős tömegverekedéssé fajult egy vita, ami két család tagjai között pattant ki csütörtök este a Fejér megyei Ercsiben. A két család a Gárdonyi utcában ugrott egymásnak, a szóváltásba mindkét társaság részéről egyre többen kapcsolódtak be. A heves vitából végül verekedés lett, két nő és egy férfi könnyebben meg is sérült. A helyszínre rendőrök érkeztek, a családok ezután visszavonultak lakásaikba. A történtek miatt csoportos garázdaság indult eljárás, a rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Ők mindannyian tagadták az ellenük felhozottakat, sőt, elmondásuk szerint ott sem voltak a kérdéses időben.

A délutáni órákban is verekedés miatt akadt dolguk a rendőröknek, akkor azonban Sárbogárdon. Egy férfi kért segítséget a rendőrségen, miután többen ásóval támadtak rá egy benzinkúton. Az általa is ismert férfi és társai valószínűleg egy korábbi konfliktus miatt rontottak rá, először szétverték haragosuk autójának fényszóróját, majd amikor ezt számon kérte rajtuk, nekiestek. A földre került férfit ásóval verték,és leszakították a pólóját is. Karlánca, nyaklánca, telefonja, papírjai,a zsebében lévő készpénze, elmondása szerint eközben mind eltűnt. A töltőállomáson lévő kamerák felvételei alapján az egyenruhások öt férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként.