Egy kislányt csaltak magukkal, szexuálisan zaklatták és meg is késelték azok a férfiak, akiket jelenleg fantomkép alapján keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az eset még június 20-án történt, a rendőrség azonban csak most számolt be róla.

A BRFK keddi tájékoztatása szerint a két férfi Szalmási Tiborként és Gáborként bemutatkozva még 2009-ben ismerkedett meg egy 14 év alatti lánnyal. A kislányt idén június 20-án a XI. kerületi Kővirág sornál lévő vasúti felüljáróhoz hívták. A találkozón az egyik férfi lefogta a lányt, míg társa molesztálni kezdte és szexuális aktusra kényszerítette. Miután a lány megharapta az egyik férfit, az kést rántott és a gyerek combján egy vágást ejtett. A lánynak végül sikerült kiszabadulnia és elmenekülnie.

A rendőrség kéri, hogy aki a www.police.hu internetes oldalukon is közzétett fantomképek alapján felismeri a két férfit, vagy tud valamit a támadásról, vagy a támadókról, jelezze. Bejelentést a 06-1-381-4300-as telefon 140-es mellékén, vagy névtelenül a Telefontanú 06-80-555-111-es ingyenes számán, vagy a központi segélyhívókon lehet tenni.