Megemlékezést tartottak a rendőrök este 19 órakor Alsóörsön, a tragédia helyszínén. A rendezvény idejére sorfallal zárták le a 71-es főutat a Loki utcánál. A 40-50 rendőr és több tucat alsóörsi lakos gyertyákat, virágokat helyezett el a 29 éves főtörzsőrmester és a 21 éves diák fényképénél. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság részéről a megemlékezésen részt vett Bolcsik Zoltán főkapitány és két helyettese, de ott volt az ORFK szóvivői irodájának vezetője, Tímár Zoltán is, valamint Szabó János, a balatonalmádi rendőrkapitányság első embere. A csendes gyertyagyújtásra több rendészeti szakközépiskolás diák is eljött. A körülbelül egyórás megemlékezés végén a rendőrautók szirénáját is bekapcsolták rövid időre.


Csütörtök este a meghalt diák lakóhelyéről, Alibánfáról is érkeznek két busszal emlékezők az alsóörsi tragédia helyszínére, valamint este fél tíztől a balatonalmádi rendőrkapitányságon zártkörű megemlékezést tartanak. A fiút sokan ismerték a faluban, aktívan részt vett a közösségi életben. A csütörtöki alsóörsi megemlékezésre a családon kívül barátok, ismerősök is útra keltek. A gyászolók a buszokkal az alibánfai Ifjúsági Klubtól indultak, amelynek évekig elnöke volt az egyetemista fiú. Emlékére itt is gyertyákat és mécseseket gyújtottak.

Ahogy arról a Független Hírügynökség beszámolt, szerda hajnalban egy személyautót igazoltató rendőrre lőttek Alsóörsön. A 29 éves főtörzsőrmester, valamint az ellenőrzött autóban ülő 21 éves fiatal életét vesztette, egy harmadik fiatalember pedig súlyosan megsérült. A lövöldöző autóját és mellette holttestét szerdán találták meg egy erdős területen Alsóörs és Felsőörs között. A férfi öngyilkos lett.