A gyerekek nevelőapja volt, aki végezhetett élettársával és a két kisfiúval csütörtök délelőtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson - tudta meg a Független Hírügynökség. Információink szerint a testvérpár édesapja jelenleg börtönben van, emberölés miatt ítélték el.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, csütörtök délelőtt holtan találtak otthonukban két felnőttet és a nő két kisfiát. Úgy tudni, felmerült, hogy a férfi végzett élettársával és a gyerekekkel is, majd ezután magával. A gyerekek második- és harmadik osztályosak voltak, a helyi általános iskolába jártak. Lakatos Béla, az intézmény igazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy nagyon jó tanuló, okos gyerekek voltak. Az iskolában egyébként nem vették észre, hogy családon belül bármilyen probléma lenne. A két fiú nagyjából egy éve járt a helyi iskolába, akkor kerültek vissza édesanyjukhoz.

Információink szerint a gyerekek vérszerinti apja jelenleg börtönben van. A bíróság emberölésért ítélte el, amiért végzett egy benzinkutassal korábban Almásfüzitőn. A rendőrség egyelőre továbbra sem nyilatkozik a történtekről.