Holttestet találtak kedden nap közben a Budapest III. kerületében lévő Róka-hegyen. Tóth Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtügyeletese a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy a rendőrök azért mentek ki a helyszínre, mert bejelentés érkezett egy ismeretlen holttestről. Az idáig azonosítatlan férfi testét a Róka-hegyi kőfejtőnél találták meg. Az elsődleges adatok alapján nem merült fel annak a gyanúja, hogy a férfit megölték volna. A rendőrség egyelőre vizsgálja a haláleset körülményeit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt kéri, hogy jelentkezzen, aki ismeri a 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, vörös szakállú férfit. A halotton szürke kapucnis felsőrész, alatta fehér póló, barnás színű, sokzsebes nadrág, barna és bézs színű sportcipő volt. A nadrág zsebében egy tigris plüssfigura volt.

Aki a halálesettel kapcsolatban, vagy az áldozatról tud valamit, jelezze a 06-1-443-5000 -ás telefonon, vagy a telefontanú ingyenesen és névtelenül hívható 06-80-555-111-es telefonszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívók valamelyikén.