Kutyájával akarta megerőszakoltatni áldozatát

2010.11.22. 11:46

Hét év börtönbüntetésre ítélte a spanyolországi Alicante bírósága azt a román állampolgárságú férfit, aki megerőszakolt egy brit nőt, majd egy kutyát is megpróbált - sikertelenül - behatolásra bírni.

Az áldozat, Caroline W. 2009-ben ismerte meg a román férfit. "Reggel, olyan hat óra körül taxival mentek a vádlott lakása felé" – nyilatkozta a bíró. A nő alkoholos befolyás alatt volt, amikor megérkeztek a férfi házához. Itt a nő többször is visszautasította a szexuális együttlétet, végül a férfi erőszakhoz folyamodott, és többször megerőszakolta – írja a manna.ro.

A alicante-i bíróság szerint a bántalmazások ideje alatt a férfi beengedett a házba egy kutyát azzal a céllal, hogy szexuális együttlétre kényszerítse a nővel. Annak ellenére, hogy az állat lábán ütésnyomokat fedeztek fel, az agresszornak sikerült aktiválnia a kutyát, és "megpróbálta megkönnyíteni a nő és a kutya közti szexuális együttlétet".

Az igazságszolgáltatás szerint magát az aktust a román állampolgárnak végül nem sikerült kicsiholnia. Az agresszor a lakásán kívül is folytatta a nő szexuális bántalmazását, aki megpróbált elmenekülni a lakásból, és a legközelebbi vonatállomásra szaladni.