A Brazília északkelti részén lévő Camaragibe nevű városában az esküvői szertartáson a vőlegény fegyvert rántott, majd agyonlőtte menyasszonyát, a vőfélyt, végül önmagával is végzett - közölte kedden a brazil média. A tragédiáról, amely vasárnap történt, a vendégek közül valaki videót készített. A videó alapján próbálja kideríteni a rendőrség, mi történhetett a 29 éves Rogerio Damascenával, a vőlegénnyel.

A Correio da Manha nevű brazil portál szerint normálisan indult az esküvő, majd egyszer csak előállt a vőlegény, és azt mondta, hogy "van egy meglepetése a vendégek számára". Ezután elment apja kocsijához, majd egy 38-as kaliberű pisztollyal tért vissza. A portál szerint odament 25 éves menyasszonyához és lelőtte, majd végzett a 40 éves vőféllyel, végül fejbe lőtte magát, mindezt néhány pillanat alatt. A látványtól pánik tört ki a vendégek között, és mindenki sikoltozva menekült, amerre látott. Állítólag a kavarodásban a fegyver eltűnt.

Két helyi lap, a Correio do Estado és a Diario de Penambuco ügyvédekre és a család barátaira hivatkozva azt közölte, hogy Rogerio Damascena lobbanékony természetű volt. Többször heves féltékenységi jelenetet rendezett menyasszonya előtt, mások jelenlétében is.