Feladta magát a rendőrségen az a nő, aki halálra gázolt egy férfit vasárnap hajnalban, Tiszakécskénél, majd cserbenhagyta a gyalogost. A rendőrök az autóst kihallgatták és őrizetbe vették.

Vasárnap kora hajnalban halálra gázoltak egy 40 éves tiszakécskei férfit a Tiszakécske és Kerekdomb közötti úton. A férfi az út mellett sétált, amikor az autós elütötte. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sofőr a történtek után gyalog menekült el a helyszínről. A rendőrök azt már tudták, hogy a kocsit valószínűleg egy 32 éves tiszakécskei nő vezette - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A nő hétfőn jelentkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságon és feladta magát. Az egyenruhások azóta kihallgatták, és őrizetbe is vették a cserbenhagyó autóst - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Arról, hogy a nő miért hagyta el a helyszínt a baleset után, nincs információ.