Életveszélyesen megsérült az a kislány, akit hétfőn délután, egy tatabányai, 10 emeletes ház tetejéről dobtak meg egy pezsgősüveggel. A rendőrség keresi a dobálókat és ehhez a lakosság segítségét is kéri.

A Komárom-Esztergom-Megyei Rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint a 11 éves kislány gyanútlanul sétált az egyik tatabányai utcán, mikor az ott lévő 10 emeletes ház tetejéről egy üvegpalack zuhant le és fejen találta a gyereket. A mentők előbb a Tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították, majd onnan Budapestre vitték tovább az életveszélyesen megsérült kislányt.

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz, a még ismeretlen dobáló elfogásához a lakosság segítségét is kérik. Szemtanúk szerint az eset idején egy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, vagy kék farmert, piros, dzseki-szerű felsőt viselő embert láttak a ház tetején. Aki a leírás alapján felismeri a keresett illetőt, vagy tud valamit az esetről, az a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén azonnal értesítse a rendőröket.