Jelentkezett a rendőrségen a fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja. A férfi az ügyvédjével pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházában adta fel magát. Őrizetbe vették, a kihallgatása még tart. A gyilkosságok indítékairól, illetve az ügy egyéb részleteiről legkorábban hétfőn ad tájékoztatást a rendőrség. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a forró nyomon üldözés eredményeként kora délután ügyvédjével jelentkezett a gyanúsított a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Teve utcai központjában. A férfi kihallgatását elkezdték. Több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják, őrizetbe is vették. A rendőrség kérni fogja az előzetes letartóztatását. Bővebb tájékoztatást - így például, hogy mik voltak a férfi indítékai - csak hétfőn ad a rendőrség - tette hozzá a szóvivő.

Mint ismert, szerdán délután, a férfi levélben hozta a rendőrség tudomására, hogy egy csecsemőt hagyott magára Fóton, egy családi házban. A kiérkező rendőrök a házban egy 39 éves nő és 76 éves édesanyja holttestét találták meg, bűncselekmény áldozatai lettek. Megtalálták a 3 hónapos csecsemőt is, akit a mentők kisebb mértékű kiszáradás miatt egy fővárosi kórházba vittek.

A Független Hírügynökség információi szerint a fóti házban megtalált csecsemő a most elfogott férfi gyereke volt. Úgy tudni, a rendőröknek küldött levelében erről és egy másik gyerekéről is említést tett. Információink szerint a rendőrség éppen a férfi másik gyereke, illetve korábbi barátnői védelmében keresete minden erővel a férfit, aki végül ennek hatására adta fel magát.