Összesen kétmillió forint kárt okozott egy nő Mosonmagyaróváron azzal, hogy autókat karcolt össze. Ráadásul, amikor elfogták, a rendőrökre is rátámadt.

Mosonmagyaróváron a járőrök a napokban figyeltek egy gyanúsan viselkedő nőre. Igazoltatni akarták, ám a rendőrök láttán futásnak eredt. Rövid üldözés után a járőrök utolérték a menekülőt, aki ekkor hirtelen megfordult és megütötte az egyik rendőrt. A nő ellen ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás, a győri nyomozó ügyészségen.

A 46 éves helybeli nő elfogásának helyszínén több parkoló autón is friss rongálási nyomot találtak, amit vélhetően a nő okozhatott. Négy járműben összesen több mint kétmillió forintos kár esett. Volt olyan kocsi, amin szinte minden elemet végigkarcolt a rongáló, egymilliós kárt okozva a tulajdonosnak.

A kisalfold.hu úgy tudja, hogy a nőnek korábban már volt hasonló okból rendőrségi ügye. Akkor összesen több mint húsz autót karcolt össze. Abban a rongálási ügyben a Győri Rendőrkapitányság a közelmúltban zárta le a nyomozást, vádemelési javaslattal.