Valószínűleg horgászni ment az a három férfi, akik szerda hajnalban szenvedtek halálos balesetet az M6-os autópályán, miután szemben mentek a forgalommal és ütköztek egy másik kocsival. Közben a rendőrök azonosították a harmadik áldozatot is, mint kiderült, egy 56 éves hajléktalan férfi.

Egy autó a forgalommal szemben ment az M6-os autópályán Iváncsánál a Budapest felé vezető oldalon. A kocsi hajnali 5 óra körül ütközött egy másik autóval. A forgalommal szemben haladó járműben hárman életüket vesztették, a másik autó sofőrje pedig könnyebben megsérült. A legfrissebb adatok szerint mindhárom áldozat férfi. A sofőr 56, míg egyik utasa 55 éves. Harmadik társukat mostanra sikerült azonosítani, mint kiderült, 56 éves és hajléktalan.

A rendőrök a kocsiban horgászfelszerelést találtak, így feltételezhető, hogy a társaság horgászni ment, amikor a baleset történt. Azt továbbra is vizsgálják, hogy a forgalommal szemben haladó autós fogyasztott-e alkoholt vagy drogot, ahogy azt is, hol hajtott fel a sztrádára. A helyszínelés miatt a pálya érintett szakaszát lezárták, órákig terelték az autósokat. A forgalom azóta már helyreállt.