Hosszú percekig videózta egy McDonald's-alkalmazott, ahogy egy fiatal transzneműt, Chrissy Lee-t többen bántalmaznak egy baltimore-i gyorsétteremben, április 18-án. A 22 éves nőt két tinédzser támadta meg, eleddig ismeretlen okokból. Az esetet megörökítő, körülbelül három perces videón jól látható, ahogy a 14 és 18 éves lányok a nőt még akkor is rugdossák, amikor már a földön fekszik, a hajánál fogva húzzák, ordítanak vele és magára hagyják, amikor görcsösen rángatózik a padlón. Felvétel az esetről, és videóinterjú az áldozattal a hajtás után.

Az étkezde alkalmazottjai közül egyetlen férfi kockáztatta meg, hogy közbelépjen, de ő is gyorsan elszelelt – a többiek pedig röhögve nézték végig a támadást. Egy idősebb női vendég is megpróbált beavatkozni, ám nem járt sikerrel. Az eseményeket rögzítő férfi még sietteti is a két tinilányt, hogy lépjenek le, mert jönnek a zsaruk.

Nem tűntek el időben: mindkettejüket letartóztatták. A 14 éves ellen eljárás indult, 18 éves társnője megúszta egy figyelmeztetéssel. Az önjelölt operatőrt kirúgták. Az alábbi videón pedig a bántalmazott Chrissy Lee mondja el, hogyan élte meg, és mit gondol a történtekről.