Kalapáccsal rontott rá egy autósra egy rabló szerda este Kecskeméten. Ki akarta fosztani a sofőrt, ezért támadt rá. A férfi ekkor nem volt egyedül a kocsiban, egy nő ült mellette. Mint kiderült, neki - és egy másik férfinak - is köze van az akcióhoz.

Az autóst szerda este támadták meg Kecskeméten, a Vízmű úton. A sofőr éppen állt, amikor rárontottak. Egy ismeretlen férfi lépett oda kocsijához, kinyitotta az ajtót, és pénzt követelt tőle. Eközben elővett egy kalapácsot és kétszer is lesújtott vele a férfi fejére. Ezután a támadó kirántotta kezéből a táskáját, amelyben háromezer forint, egy mobiltelefon volt, valamint a férfi papírjai voltak. Ezután a rabló elmenekült a helyszínről. Mint kiderült, fiatal társa nem messze várt rá. A kalapáccsal ütlegelt férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, így terelődött a gyanú egy 28 éves csépai férfira. Őt és 20 éves társát még keresik. Időközben kiderült, hogy az autóban ülő 31 éves nőnek is köze van az ügyhöz, így ő is gyanúsított lett. (FH)