horoszkóp

Lefejezte saját apját, mert démont látott benne

2011.06.14. 11:33

Rettenetes gyilkosságot követett el egy 22 éves fiatalember a dâmboviţai Cucuteni településen: baltával oltotta ki apja életét, mert az ördögöt látta benne - írta a manna.ro.

Costin Neacşu 51 éves édesapjával lakott egy fedél alatt, az anya Olaszországban kereste a pénzt a családnak. A szomszédok szerint apa és fia soha nem veszekedtek, jól kijöttek egymással, bár Costin pszichés gondokkal küszködik. Hétfő este viszont a fiú elborult pillanatában megragadott egy baltát, és levágta vele apja fejét.

A gyilkosságot követően megmosakodott, átöltözött, és Pucioasa kórházába stoppolt anélkül, hogy tettéről bárkinek is szólt volna. A kórházban az orvosok látták, hogy valami nincs rendben, és a târgoviştei megyei kórház pszichiátriájára küldték, ahol megrázó vallomást tett. "Azért vagyok itt, mert megöltem az apámat. Ő az ördög, ezért öltem meg", mondta Costin.

"Sajnálom, amit tettem. Ez van, bevégeztetett. Ami számít, hogy megöltem. Gondomat viselte, ennem adott. Nem akarok erről többet beszélni", tette hozzá.

A rendőrség az udvaron talált rá a lefejezett férfira. Az áldozat feje egy méterre repült a testétől. A szomszédok elmondták, semmit nem hallottak aznap éjszaka. A gyilkos eszközt, a baltát egyelőre még nem találta meg a rendőrség.