Gyógyszerrel mérgezte meg három gyerekét egy 47 éves nő Baján

MTI
2011.07.19. 11:55

Egy 10 éves kislány meghalt, két testvérét pedig kórházba szállították, mert édesanyjuk gyógyszereket adott be nekik, majd ő is gyógyszereket vett be hétfőn Baján - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

Egy 48 éves bajai férfi hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, mely szerint munkából hazaérkezve Baja-Martonszállás külterületén lévő lakóházukba holtan találta 10 éves kislányát - áll a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrség megállapította, hogy a lakásban tartózkodó 47 éves édesanya különböző gyógyszereket adott 11 éves és 8 éves fiának, valamint 10 éves kislányának, majd ő is vett be.

A rendőrség a kislány halálának körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja, a fiúgyermekeket és az édesanyát a mentők kórházba szállították. Az anya nincs kihallgatható állapotban. A rendőrségi tájékoztatás szerint a két fiúnak a kórházban kimosták a gyomrát, már csak megfigyelésre tartják bent őket.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérlet gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - áll a rendőrség közleményében.