Modellmunkát, fotózást, magas kereseti lehetőséget ígért a lányoknak, amikor azonban azok beszálltak a kocsijába, a külterületre hajtott és erőszakoskodott velük az a férfi, akit a közelmúltba tartóztattak le Szarvason - írja a Beol.hu.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság idén május óta szemérem elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást — tájékoztatta a lapot Albert István főhadnagy, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Akkor Békéscsabán, a Dózsa György úton egy férfi megszólított egy 14 éves lányt.

Munkát ígért neki, és kérte, hogy szálljon be a kocsijába. Amikor a lány beült az autóba a férfi azt mondta, hogy az irodájába mennek fotózásra. Ehelyett azonban Békéscsaba külterületére hajtott vele, ahol simogatni kezdte. Végül a lány el tudott menekülni, a férfi pedig elhajtott.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az eset bejelentése után minden részletre kiterjedő nyomozásba kezdett, és az időközben más városokból érkezett hasonló bejelentéseket is alaposan megvizsgálták.