Órákon át tartotta fogva volt barátnőjét egy budapesti férfi - közölte az RTL Klub honlapján kedden. A honlapon olvasható információk szerint még hétfőn egy fővárosi férfi órákon át autózott volt barátnőjével, akit nem akart szabadon engedni. Közben kést szorított a torkához és többször is megütötte.

A férfi a XVIII. kerületben rabolta el barátnőjét, amikor az éppen a vásárlásból visszaért az autójához. Mórócz József, a XVIII. kerületi bűnüldözési osztályvezető az RTL Klubnak elmondta, hogy a férfi "útközben kést szorított a sértett nyakához és egész végig mondogatta, hogy másé nem lesz, csak az övé, ha kell összekötözi kezét és a lábát".

A nőnek végül sikerült megszöknie, amikor egy benzinkúton a férfi leállította az autó motorját. A nő elkéredzkedett a mellékhelyiségre, és a kutasok segítségét kérte. A benzinkút dolgozói bezárták az ajtót és nem engedték be a dühöngő férfit.

Az RTL Klub szerint a férfit végül a rendőröknek sikerült elfogniuk, ekkor derült ki, hogy garázdaság miatt nyomozás folyik ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Volt barátnője könnyebb sérüléseket szenvedett.