Két ember halt meg egy balesetben Szerencs közelében

MTI
2011.09.18. 09:02

Két ember halt meg egy közlekedési balesetben, amely vasárnap kora reggel történt a 37-es számú főúton, Szerencs közelében, a taktaharkányi elágazás térségében.

Egy kistehergépkocsi és egy teherautó ütközött össze, mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte Rizsu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a baleset nyílegyenes útszakaszon, jó látási körülmények között történt. A környéken forgalom sem volt, így nincs tanúja a karambolnak.
Az első megállapítás szerint a kisteherautó Miskolc irányából haladt Szerencs felé, amikor eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és fékezés nélkül, frontálisan ütközött össze a szemből érkező teherautóval.
Mindkét autóban csak a vezetők ültek. A kisteherautó vezetője a feltételezés szerint egy 28 éves férfi, a másik járműben egy 35 éves férfi ült.
A helyszínelés tart, teljes útzár van érvényben. Mindkét irányból Taktaharkány felé terelik a forgalmat, előreláthatólag 10-11 óráig.