Az állat vasárnap érkezett a helyi terráriumba, ahol a két férfi segített  beemelni a helyére. Ekkor sérültek meg, állításuk szerint megharapta őket a krokodil. Az állat tulajdonosa viszont azt mondja, hogy ez kizárt, szerinte csak a krokodil bőre sebesítette meg két segítőjét.
A két férfi kezelőorvosa szerint is harapásnak tűntek a sérülések „A bőrön áthatolt, tehát nemcsak a felületes réteget érinti, hanem mélyebbet. Ez az egyik sérültnél, kifejezetten a kézsérültnél tapasztalható volt; a másodiknál is ilyen harapásnyomok voltak egymás mellett” – mondta dr. Varga Ferenc, a Siófoki Kórház főorvosa.
A rendőrség is krokodilharapás miatt nyomoz. „A krokodil áthelyezése során az állkapcsát, illetve a száját rögzítő kötél meglazult, így tudott a krokodil harapásával sérülést okozni” – mondta Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az RTL Híradójában.
A két sérült jól van, már tegnap elhagyták a kórházat. A balesetet két tévés stáb is rögzítette, de a tulajdonos nem járult hozzá a felvételek bemutatásához.