Tizennégy év fegyházra ítélte első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Bíróság minősített emberölésért Gyulai Gusztávot, aki 2010 májusában szerelemféltésből megölte feleségét, Fodor Krisztina golfbajnoknőt, Csomor Csilla színésznő barátnőjét.

A brutális gyilkosságról az 51 éves vádlott korábban sírva beszélt a bíróságon. Elmondta, hogy egy 2010. májusi hajnalon az asszony telefonjában ismét "szerelmes" sms-t talált, laptopjában pedig olyan emailt, amelyben egy lakásbérlést igazoltak vissza június 1-jétől.

"Nehéz megmagyarázni a megmagyarázhatatlant! Nem mondhatom, hogy elnézést, szánom-bánom, rosszul reagáltam. Agyonvertem a feleségemet" - mondta könnyezve a férfi a korábbi tárgyaláson. Majd jobbára a vádirattal összhangban elmesélte, ahogy a végzetes hajnalon kézbe vette felesége első golfgyőzelméért kapott márvány talpazatú serlegét és azzal több nagy erejű ütést mért az ágyban füldugóval alvó nő fejére. Ezután szemeteszsákot húzott a testre, és elhatározta, hogy öngyilkos lesz, ám az elővett széles kést előbb a nő mellkasába döfte, majd öngyilkossági szándékkal a Balatonhoz ment, s egy elhagyatott helyen, egy fa tövében többször hasba szúrta magát, de a nagy fájdalmak miatt tettét nem bírta folytatni. Ezért megkért egy arra járót, hívja a rendőröket, akiknek elmondta, hogy nem sokkal korábban Budapesten megölte feleségét.